O nama

DividerDividerDivider

Mi smo mala uzgajivačnica prekrasnih ragdoll maca i nalazimo se u Đurđevcu kod Koprivnice, oko sat vremena udaljeni od Zagreba. Registrirani smo član SFDH i FD Križevci pod okriljem FIFe od 2012.g. Oduvijek volim sve životinje ali sam, još kao dijete, shvatila da s mačkama imam posebnu vezu. Fascinirala me njihova osobnost i njihov izgled. Satima sam ih mogla promatrati dok spavaju, igraju se, umivaju, slušati dok predu…

Ragdoll pasminu sam upoznala nakon što nas je, nakon 12 godina, napustio naš dragi mačak mješanac Miki. Renie je bila naše prvo iskustvo s ragdoll pasminom. Odmah nas je osvojila i ta ljubav prema ragdollima traje do danas.

Naše mačke odrastaju u kući i ravnopravni su članovi obitelji. Brinemo o njihovom zdravlju i socijalizaciji, pružamo im ljubav i pažnju. Uzgoj ragdoll mačaka je naš hobi i način života. Cilj naše uzgajivačnice je uzgoj kvalitetnih i zdravih mačaka s pravim ragdoll karakterom. U cilju postizanja toga, naše mačke redovito izlažemo na međunarodnim izložbama. One su socijalizirane i potpuno u skladu sa standardom ragdoll pasmine. Zahvaljujemo na posjeti našoj web stranici. Ukoliko su Vam se svidjele naše „ragdollice“, slobodno nas posjetite ponovno. Rado ćemo odgovoriti na svako pitanje o našim mačkama i mačićima, ili o mačkama općenito.